Wie zijn wij

Frank Boone Voorzitter

Sedert december 2019 ben ik met pensioen na 42 jaar sociale dienst in het JYZ. Tijdens een vergadering cardiologie werd de noodzaak aangevoeld om hartpatiënten via een vereniging samen te brengen.

Liliane Verstraete Secretaris en penningmeester

In 2013 stond ik als hartpatiënt mee in de startblokken. Ik ben verantwoordelijk voor het ‘papierwerk’. Ik vind het leuk om de evolutie te kunnen meemaken door de jaren heen.

Ann Dequae Ondervoorzitter

In 2014 ben ik als lid toegetreden tot de vzw. Toen men mij vroeg om het bestuur te vervoegen, heb ik dat dan ook aanvaard. Ik hou mij bezig met de voorbereidingen van de activiteiten en het contact met onze leden in mijn regio.

Valerie Grimmonprez Logistiek

Mijn moeder Liliane vroeg mij destijds om mee te stappen in het verhaal van de vzw. Ik verzorg de logistieke steun en het verloop van de activiteiten. Los van de vereniging werk ik als verkoopster in een chocolaterie.

Fabienne Collie Logistiek

Op vraag van Liliane en Valerie ben ik sinds januari 2022 bestuurslid van kloppend hart. Met veel enthousiasme help ik waar ik kan in de vzw.

Inara Vercruysse Grafisch design

Omdat ik graag ontwerpen maak, heb ik voorgesteld om me bezig te houden met de opmaak van het boekje en de nodige flyers.

Franciska Vandamme Website

Ik ben sinds 2022 lid van het bestuur. Ik hou mij vooral bezig met de website: vzwkloppendhart.be Ik hecht ook veel belang aan het contact onderhouden met al onze leden.