Wie zijn wij

Frank Boone Voorzitter

Sedert december 2019 ben ik met pensioen na 42 jaar sociale dienst in het JYZ. Tijdens een vergadering cardiologie werd de noodzaak aangevoeld om hartpatiënten via een vereniging samen te brengen. De juridische zijde heb ik met plezier op mij genomen.

Ann Dequae Ondervoorzitter

In 2014 ben ik als lid toegetreden tot de vzw. Toen men mij vroeg om het bestuur te vervoegen, heb ik dat dan ook aanvaard. Ik hou mij bezig met de voorbereidingen van de activiteiten en het contact met onze leden in mijn regio. Ik hou mij ook, samen met Frank, bezig met de financiële kant van de VZW.

Fabienne Collie

Op vraag van Liliane en Valerie ben ik sinds januari 2022 bestuurslid van kloppend hart. Met veel enthousiasme help ik waar ik kan in de vzw. Ik sta vooral in voor het vlekkeloos verloop van de uitstappen en het e-mailverkeer.

Franciska Vandamme

Ik ben sinds 2022 lid van het bestuur. Ik hou mij vooral bezig met de website: vzwkloppendhart.be. In 2024 sta ik ook in voor de ‘boekhouding’, de flyers en de boekjes. Ik hecht ook veel belang aan het contact onderhouden met al onze leden, want voor hen doen we het.