Lid worden

Aanvraag lidkaart

Niet alleen hartpatiënten maar ook familieleden en sympathisanten kunnen lid worden van onze vereniging. Vraag vandaag uw lidkaart aan.


Vraag hier uw kaart aan

Info lidkaart

Voor de jaarlijkse bijdrage van € 20 kan u genieten van de volgende voordelen. Kun je deelnemen aan vele activiteiten aan een gunstig tarief.

  • Ontvang je 3 maal per jaar ons tijdschrift met heel veel informatie en publicatie over alles wat leeft in kloppend hart. 
  • Ben je verzekerd gedurende de activiteiten georganiseerd door de vereniging.(burgerrechtelijke aansprakelijkheid, rechtsbijstand en lichamelijke ongevallen)
  • Voor de leden van onze vzw Kloppend hart hebben we een overeenkomst afgesloten met het fitnesscentrum DAYS WORKOUT GYM Steverlyncklaan 11 8900 Ieper. Op vertoon van je geldige lidkaart kun je gebruik maken van de cardio-fitnesstoestellen mits een bijdrage van €20 per maand. Iedereen sport op zijn eigen tempo en vermogen.
  • Verschillende ziekenfondsen geven een gedeeltelijke terugbetaling van het lidgeld voor de aansluiting bij een sportclub. Voor leden aangesloten bij de CM (Christelijke mutualiteit) beschikken we over de nodige formulieren. Voor andere mutualiteiten kan een  formulier aangevraagd worden bij de mutualiteit om dan te laten invullen bij de fitness om tussenkomst te verkrijgen.
  • Het lidmaatschap vervalt telkens op het einde van het jaar.