Ons Doel

Als je na een ingreep voor hart- en vaatziekten het ziekenhuis verlaat, krijg je een hoop goede raad mee over de noodzaak om veel en gezond te bewegen. Bewegen is het beste geneesmiddel en zonder bijwerkingen!

Maar hoe doe je dat als je er alleen voor staat en tegen welke prijs?

Omdat we samen sterk zijn werd de vzw kloppend hart opgericht, een patiënten vereniging voor en van hart patiënten. Wij sloten een overeenkomst af met een lokaal fitness centrum zodat onze leden tegen een gunstig tarief de revalidatie oefeningen op een veilige manier verder kunnen zetten. Maar… daar stopt het niet.

Vzw kloppend hart brengt mensen met hartproblemen in een vriendschappelijke sfeer met elkaar in contact. We bieden je de mogelijkheid aan om een vriendenkring te vinden van lotgenoten, familieleden, sympathisanten die mekaar begrijpen en steunen. Naast de wekelijkse fitness oefeningen worden daarom nog andere activiteiten aangeboden om mekaar, in een ongedwongen sfeer, beter te leren kennen: cultuur, infonamiddagen (of avond), met daarnaast ook wandelen, fietstochten, bowlen, dagreizen, etentjes en dergelijke.

Het spreekt dus voor zich dat de vzw heel wat kan betekenen voor jou.