Paasontbijt : een overheerlijk begin van de lente!

Op paasmaandag mochten we maar liefst 215 deelnemers verwelkomen voor ons feestelijk paasontbijt – en wat een heerlijke ochtend is het geworden! De zaal vulde zich al vroeg met de geur van versgebakken broodjes, warme koffie en vrolijk gekeuvel. Jong en oud genoten samen van een uitgebreid buffet, waar voor ieder wat wils te vinden was.

Er kon gesmuld worden van krokante pistolets, vers stokbrood, luchtige koeken en smeuïg koekebrood. Belegd met fijne charcuterie of smaakvolle kazen, gesponsord door Passendale kaasmakerij of afgewerkt met ambachtelijke confituur of een vleugje choco – alles stond mooi uitgestald en werd met veel zorg aangevuld. Ook wie liever iets fris at, kon zijn hart ophalen met verse yoghurt van Vive La Vache, kleurrijk seizoensfruit en een glaasje appelsap, sinaasappelsap of appel-kersensap van Fruit Myngheer.

En alsof dat nog niet genoeg was, stonden er ook warme lekkernijen klaar: roerei met spek, dampende pannenkoekjes en een tasje warme chocomelk voor de kleinsten (en de groten ). Natuurlijk mochten koffie en thee niet ontbreken om het ontbijt compleet te maken.

Wat dit paasontbijt extra bijzonder maakte, was niet alleen de overvloed aan lekkers, maar vooral de hartelijke sfeer. Gezelligheid aan tafel, lachende gezichten en de verbondenheid die voelbaar was – dát maakt zo’n moment onvergetelijk.

Dank aan iedereen die erbij was, en een extra pluim voor onze helpende handen achter de schermen. Dankzij hen kon alles vlot verlopen – al moeten we eerlijk toegeven dat we dit keer nét iets te weinig ademruimte hadden.

Scroll naar boven